Onderzoek van KWF Kankerbestrijding redt jaarlijks honderden levens

Jaar in, jaar uit zijn duizenden mensen op de been voor het goede doel dat ons allemaal aangaat: het bestrijden van kanker, en een beter leven met én na deze ziekte. Daar kunnen we natuurlijk altijd hulp bij gebruiken. In de vorm van donaties, maar ook op andere manieren. Organiseer een actie op school, werk of in de buurt. Wandel, ren of fiets mee met een bestaand evenement. Zet je in als vrijwilliger in je woonplaats. Deel je ervaringen met anderen. Of bedenk zelf een creatieve manier die bij je past.

Want terwijl kanker meer mensen raakt dan ooit tevoren, kunnen we ook met meer mensen dan ooit het verschil maken. Voor al die Nederlanders die nu met kanker leven.

Doelbedrag:

€3.750.000
83%

Bedrijfsgegevens

KWF Kankerbestrijding
Postbus 75508
1070AM Amsterdam

IBAN: NL23 RABO 0333 7779 99
BIC: RABONL2U
RSIN / ANBI: 0029.64.491Nalaten aan KWF Kankerbestrijding

Ben jij onder de indruk van de onvermoeibare inzet van Stichting KWF Kankerbestrijding? Met jouw hulp worden nieuwe stappen gezet. Steun KWF Kankerbestrijding met een financiële bijdrage. Uiteraard kan dit in de vorm van een eenmalige donatie, maar ook een testament biedt mogelijkheden. Laat Stichting KWF Kankerbestrijding opnemen in je testament. Zo kun je zelfs na jouw overlijden een verschil maken.