Notaris Amsterdam

Ben jij op zoek naar een deskundige notaris in Amsterdam? Het aantal notarissen in Amsterdam en omgeving is redelijk groot. Wij kunnen ons voorstellen dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom bieden wij een overzicht van alle notarissen in Amsterdam. Zo behoud jij het overzicht en kun je elke notaris beoordelen op deskundigheid, dienstverlening en natuurlijk prijs. Bekijk hieronder een aantal populaire diensten en vind de laagste prijs.

Vergelijk notaristarieven

In huwelijkse voorwaarden maakt u afspraken over uw bezittingen en schulden. Dit doet u bij een notaris. U spreekt af wat van wie is tijdens het huwelijk en als u ooit uit elkaar gaat. Vergelijk notaristarieven in jouw regio:


Gemiddeld
tarief over
21 notarissen

€718,-

Als u samenwoont heeft u vaak veel spullen die van u samen zijn, zoals meubels, een auto of de woning. Ook maakt u samen kosten voor het huishouden. Het is daarom verstandig om in een samenlevingscontract financiële zaken vast te leggen. Vergelijk notaristarieven in jouw regio:


Gemiddeld
tarief over
21 notarissen

€379,-

De akte van verdeling bestaat uit afspraken betreffende de gezamenlijke woning van beide partners en eventuele andere gezamenlijke bezittingen. De afspraken kunnen betrekking hebben op wie de toekomstige eigenaar van de woning wordt, wie de schuld van de hypotheek op zich neemt, wie de financiële zorg voor de akte van verdeling draagt en afspraken omtrent de waarde van de woning. Vergelijk notaristarieven in jouw regio:


Gemiddeld
tarief over
21 notarissen

€669,-

Een volmacht is een notariële akte waarin u, de volmachtgever, een ander of anderen de bevoegdheid geeft om namens u rechtshandelingen te verrichten. De gevolmachtigde(n) mag/mogen u vertegenwoordigen inzake financiële en formele zaken. Denk hierbij aan beheren van de bankzaken en verkopen van de koopwoning. Vergelijk notaristarieven in jouw regio:


Gemiddeld
tarief over
21 notarissen

€235,-

Met het begrip levenstestament wordt een strikt persoonlijk, herroepbaar document aangeduid waarin iemand vastlegt wat de wensen zijn voor de situatie dat degene bij leven niet meer in staat is bepaalde of alle handelingen te verrichten of bepaalde of alle beslissingen te nemen, zowel privé als zakelijk. Vergelijk notaristarieven in jouw regio:


Gemiddeld
tarief over
21 notarissen

€312,-

Een testament is een hoogstpersoonlijk, niet openbaar document waarin iemand schriftelijk vastlegt, of door een notaris laat vastleggen, wat er na zijn/haar dood met zijn/haar nalatenschap moet gebeuren in afwijking van de algemene wettelijke bepalingen. Vergelijk notaristarieven in jouw regio:


Gemiddeld
tarief over
21 notarissen

€286,-


Waterdicht testament opstellen in 9 stappen


Gemiddelde kosten bij een testament opstellen


3 Buitenkansjes voor belastingvrij schenken


4 minder pijnlijke alternatieven voor een onterving

 

Goedkoopste notaris van Amsterdam

Over het algemeen is een notaris bezoeken verplicht bij het afhandelen van notariële zaken. Helaas kan een notarisbezoek snel in de papieren lopen. Met een klein beetje vooronderzoek kun jij notariskosten drukken. Maar hoe vind je de goedkoopste notaris in Amsterdam en omstreken? Bovenstaand zie je een aantal populaire notarisdiensten. Denk bijvoorbeeld aan een testament, levenstestament, schenkingsakte of notariële volmacht.  Iedere notaris in Amsterdam heeft zijn eigen tarief. Klik op een van de diensten en vergelijk notaristarieven in Amsterdam.

 

Goedkoopste notaris Amsterdam

Zo kies je de beste notaris van Amsterdam

Een notaris bezoeken is geen dagelijkse kost. Vaak kom je met de notaris in aanraking bij belangrijke stappen in het leven. Denk aan de aankoop van een woning, samenwonen, trouwen, scheiden of overlijden. De notaris ondersteund je met een koopakte, samenlevingscontract of een testament. Het gaat om belangrijke zaken, dus vooronderzoek is aanbevolen. Vergelijk verschillende notarissen in Amsterdam op kennis, kunde, werkwijze, communicatie, bereikbaarheid en natuurlijk tarieven.

 

Gerelateerde artikelen

 

Verrassend goedkoop geholpen! 
Ik was al een tijdje op zoek naar een deskundige notaris in Amsterdam. Het aanbod is overweldigend. Ik kon kiezen uit maar liefst 35 notarissen in Amsterdam en omgeving. Met behulp van de handige vergelijktool kwam ik snel tot de goedkoopste notaris in Amsterdam. Zeker een aanrader!

– Sonja Dekker uit Amsterdam

Binnen 5 dagen het koopcontract getekend
8 weken geleden hebben mijn man en ik een huis gekocht in Amsterdam. Met de huidige chaos op de aankoopmarkt was snelheid geboden. Onze notaris in Amsterdam kon gelukkig snel handelen. Binnen 5 dagen was de aankoop in kannen en kruiken.

– Sjaak Hartmans uit Amsterdam

Zonder twijfel de beste notaris van Amsterdam!
Mijn vorige notaris was ouderwets en erg lang van stof. Daarom ging ik op zoek naar een nieuwe notaris in mijn omgeving. Via deze website vond ik een geschikt notariskantoor in Amsterdam. Wat een verademing zo’n moderne notaris met verstand van zaken én communicatie.

– Darnell Willems

 

"Wat

Vergelijk notaristarieven in Amsterdam en omgeving

De ervaring leert dat er flinke verschillen kunnen zitten tussen de tarieven van verschillende notarissen in Amsterdam. Het kan daarom lonen om meer notarissen in de buurt te raadplegen. Testament123 biedt een overzicht van de goedkoopste notarissen in Noord-Holland. Bekijk naast Amsterdam ook betaalbare notariskantoren in:


In de buurt van Amsterdam

Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beverwijk, Bussum, Den Helder, Den Oever, Diemen, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Ijmuiden, Muiden, Purmerend, Schagen, Uithoorn, Volendam, Weesp, Wormerveer, Zaandam, Zandvoort.